Welcome to BDS!

BDS – Балкан Деливери Сервис

Ефективност, ефикасност и економичност

Балкан Деливери Сервис е специјализирана пошта за достава на правни предмети. Како лиценцирана професионална пошта и како давател на административни услуги на територија на Република Македонија, доставата ја извршувам...

Повеќе

Зошто Балкан Деливери Сервис?

БДС нуди највисоко ниво на услуги, технички, организациски и кадровски оспособено, нудејќи голема точност, ажурност, сеопфатност и флексибилност. Ние сме специјализирани и активни учесници на високо-конкурентскиот...

Повеќе

Зашто да не одберете нас


Успешност и продуктивност

Посветеност, доверливост и лојалност

Секогаш на Ваше располагање


Повеќе
  • „Ние сме она што го правиме постојано. Извонредноста не е чин/изведба, туку навика“.

    – Аристотел

  • "Работи напорно со цел да напредуваш."

  • "Обиди се да се фокусираш со цел да ги совладаш работите една по една работејќи со страст и направи го тоа од љубов а не за пари. "

  • "Тоа ќе ти помогне да се избориш со срамежливоста и со сомнежот во себе потсетувајќи те да им помогнеш на останатите да ги вреднуваат твоите идеи за решавање на идентификуваните проблеми обидувајќи се да истраеш во текот на неуспехот."

  • „Успехот е резултат на непрестојнатата грижа за постигнувањето на целта“.

    - Benjamin Di Sranii