КАРИЕРА СО НАС

Bds Kariera so nas

Contact Email : vrabotuvanje@bds.mk


Доколку сте високо амбициозна, професионална, упорна, иновативна, комуникативна, позитивна и енергична личност и сте заинтересирани за работа во нашиот тим, испратете CV на следниот e-mail vrabotuvanje@bds.mk и контактирајте не на следниот телефонски број за повеќе информации 02/511-3713.

Ако Вашиот профил одговара на барањата на отвореното работно место ќе бидете информирани и во најбрз временски период ќе Ви биде закажано интервју со лице кое е надлежно за тоа.

БДС е нова, успешна, амбициозна и иновативна фирма која има за цел да ги задоволи потребите на клиентите, но по примерот на светските лидерски и врвни компании БДС посветува соодветно внимание и грижа и за своите вработени. Вршиме адекватна селекција и регрутирање на човечките ресурси, со соодветна обука и развој на истите. БДС им нуди на своите вработени можност за кариера и се стреми кон долгорочно задржување на истите, како една од стратешките цели на фирмата. Секој вработен е адекватно награден во зависност од успешно завршената работна задача.